NIEUW! – Versapers Slowjuicer Silver 5G

Aanbieding!

 399,00

De Versapers 5G is de ultieme Slowjuicer. De nieuwste uit de collectie van Versapers en voorzien van vele nieuwe verbeteringen t.ov. het 4G+ model. Speciaal voor de veeleisende juicer is de Versapers 5G een uitstekende keuze. Het sterk verbeterde persvat met ‘indirect drive’ en verbeterde sapstop zorgt dat er nooit meer sap op uw aanrecht kan lekken. Samen met de extra accessoires die in het gehele pakket zitten, maakt het de Versapers 5G tot de beste juicer die we gemaakt hebben aangeboden als het meest complete pakket ooit.

 

Hieronder de volledige opsomming over de specifieke aanpassingen en verbeteringen.

– Indirect-drive persvat 100%  lekvrij, inclusief pulphendel!

– Vierkante sapuitgang met stevige sapstop.

– Tweezijdig te plaatsen Vulopening met 2 invoermogelijkheden.

– Sterkere schroef met 2 snijvlakken en dieper hart.

– Sterker, uitneembaar en wasbaar radarwieltje zorgt voor de aandrijving van de ronde schraper.

– Vernieuwde aan/uit schakelaar

– Inclusief Citrus pers, voor het snel persen van citrusfruit en granaatappels

– Inclusief IJszeef voor het maken van sorbetijs van zacht bevroren vruchten.

– Inclusief droogrekje voor het opbergen van de topset

– Inclusief sapkan/pulpkan en receptenboekje

 

 

De Versapers 5G heeft een krachtige, fluisterstille motor en is gemaakt van duurzaam en sterke materialen (100% BPA vrij*). Met de nieuwe Versapers 5G maakt u in een handomdraai vers sap van alle soorten groenten en fruit waarbij u betere controle heeft met behulp van pulphendel.

Gratis verzending in Nederland.
– Voorzien van een pulpschuif waarmee u zelf de hoeveelheid pulp in uw sap regelt
– Sterkste persschroef met dubbele snijvlakken en slechts 43 tpm.
– 100% Lekvrij Sapreservoir van 500 ml met lekvrije Sapstop.
– Inclusief Receptenboekje, Citrus pers opzetstuk, IjsZeef voor het maken van Sorbetijs en Opberg rekje.
Categorie: . Tag: .

Beschrijving

De Versapers Silver 5G is geïntroduceerd op 17 November 2018.

Hoeveel beter is de 5G (t.o.v. de 4G+)

Bij de Versapers 5G is het gebruiksgemak verbeterd door de vulopening met twee invoermogelijkheden. Recht van boven, of vanaf de zijkant. Door de indirect drive van het vernieuwde persvat is de afdichting van het persvat 100% lekvrij. Het zal de intensieve gebruiker dus niet meer gebeuren dat er wat sap onder het persvat door lekt. De kwaliteit van het sap is uitstekend, zonder kleine vezeltjes en dus fluweelzacht.

Voor u als gebruiker is hiernaast het grootste voordeel dat het pakket ook 3 extra gewilde accesoires bevat. Een Ijszeef, een citruspers en een opbergrekje.  De Grove Ultem zeef is komen te vervallen maar nog wel als optie te bestellen voor € 39,- voor degenen die graag meer voelbare vezels in het sap willen.

De ijszeef geeft u de mogelijheid om puree, compote of sorbetijs te maken van zachte ingrediënten. Het is geschikt om sorbetijs van zacht bevroren vruchten zoals aardbei, banaan etc. te maken, echter niet om noten of graan te vermalen.

De citruspers was al een accesoire voor de Versapers 4G en 4G+ maar zit bij de 5G nu standaard in het pakket. Een heerlijke accesoire waarmee je je Versapers snel omtoverd tot een uiterst krachtige citruspers. Geschikt voor alle citrus vruchten en ook voor het persen van granaatappels.

Het opbergrekje is tevens een droogrekje waar u de onderdelen van de topset op kwijt kunt. Zo zijn ze netjes opgeborgen en kunnen ze rustig op het rekje drogen zodat u schimmelvorming tegengaat.

In het kort, de Versapers 5G: meer gemak, meer controle, meer persplezier!

Overige voordelen van de 5e generatie ten opzichte van de eerdere 2G en 3G modellen:

  • Gedoseerd sap schenken met de nieuwe sapstop;
  • Extra groot sapreservoir van 500 ml;
  • Een vloeiend design met minder hoekjes en randjes;
  • Ruime openingen voor de pulp en sapuitgang, daardoor nog eenvoudiger schoon te maken;
  • Alle onderdelen van de machine die met het sap in aanraking komen zijn van 100% BPA-vrij kunstof*;
  • Persschroef met 2 snijvlakken en 43 tpm.
  • Dit alles zorgt voor drogere pulp en een pulpvrij sap van de hoogste kwaliteit, dus geen mondgevoel van grove harde vezeltjes in uw sap.
  • Verpakt in een witte druppel-geschenkdoos.

Video’s

Wil je de Versapers slowjuicer in het echt zien werken? Bekijk de video’s en zie hoe je zelf hoge kwaliteit vers sap perst van groente en fruit.

Gratis receptenboekje

Versapers wil haar klanten inspireren en heeft een eigen receptenboekje met 64 smaakvolle recepten ontwikkeld. Deze recepten voor groenten- en fruitsappen ontvang je gratis bij je bestelling, dus je kunt direct aan de slag!

Overzicht van alle Versapers slowjuicers

We hebben alle verschillen en overeenkomsten tussen onze Versapers slowjuicers voor je op een rijtje gezet. Hiermee kun je zelf eenvoudig een vergelijking maken en de Versapers kiezen die het beste voor jou is. Ook vind je hier een overzicht van alle onderdelen die in de doos bij iedere slowjuicer geleverd worden.

Wat is slowjuicen precies?

Slowjuicen doe je met de nieuwe generatie sappers. Doordat het sap rustig geperst wordt, blijven vitaminen en mineralen intact. Ook komt er nauwelijks extra zuurstof bij wat je sap tot 48 uur in de koelkast houdbaar maakt. Bekijk ook onze video’s om een goed beeld te krijgen hoe het werkt.