Pulpzeef

 7,50

Zeefje om grove vezels uit het sap te filteren.
De pulpzeef past op de sapkan van alle Versapers modellen.

Voor gebruikers die liever een sap drinken zonder stukjes vruchtvlees is deze pulpzeef ideaal. U plaatst hem simpelweg op de opvangbak en zo filtert u de grove vezels uit uw sap. Uw sap krijgt een fluweelzachte structuur en is makkelijk te drinken. Dit is vooral heel geschikt voor kleine kinderen of als u het sap uit een zuigflesje wilt drinken.

  • Past op elke Versapers sapkan
  • Filtert eenvoudig de vezels uit het sap
  • Zeer geschikt voor kleine kinderen die geen “stukjes” in hun sap willen

Uitverkocht

Categorie: .

Beschrijving

Voor gebruikers die liever een sap drinken met zo min mogelijk stukjes vruchtvlees is deze pulpzeef ideaal. U plaatst hem op de sapkan en zo filtert u de grove vezels uit uw sap. Uw sap krijgt een fluweelzachte structuur en is makkelijk te drinken.

Voor wie?
Dit is vooral heel geschikt voor kleine kinderen die geen “stukjes” in hun sap willen of als u het sap uit een zuigflesje wilt drinken.

Hoe gebruik u de pulpzeef?
De pulpzeef past op de sapkan van alle Versapers modellen. De pulpzeef is bedoeld voor gebruik in combinatie met de fijne Ultem zeef. U kunt hem voor elk sap gebruiken, maar het is vooral aan te raden bij het maken van sap van vezelachtige producten, zoals: tarwegras, bleekselderij, bladgroenten, bieten of wortels. Om toch een goed rendement te krijgen kunt u de pulp die op de zeef blijft liggen wat helpen met de onderkant van een lepel.