Eline

Mijn naam is Eline van de Kieft. Doordat ik jarenlang mijn gezondheid miste, ben ik me bewust geworden van de invloed die we met onze voeding en lifestyle op onze gezondheid hebben. Sinds 2016 ben ik als orthomoleculair, natuurgeneeskundig therapeut werkzaam onder de naam Body in Beeld.

In de praktijk zie ik vaak dat het voor veel mensen lastig is om voldoende groente binnen te krijgen. Toen ik de Versapers slowjuicers ontdekte, zag ik hoe eenvoudig het was om met het gebruik van een slowjuicer de groentedosering flink te verhogen. Het sappen maken met de slowjuicer is iedere dag een feestje. Iedere ochtend starten we hierdoor met het meest gezonde en voedzaamste ontbijt dat er bestaat.

 

 

 

“Toen ik de Versapers slowjuicer ontdekte,

zag ik hoe eenvoudig het was om met het gebruik van de slowjuicer de dagelijkse groentedosering flink te verhogen”