Interview LXRY tv RTL4

Met de Versapers slowjuicer maak je zelf de lekkerste verse sappen van groente en fruit. In deze video een introductie over hoe de slowjuicer werkt.

 

Versapers, the juice revolution

Met de Versapers slowjuicer maak je zelf de lekkerste verse sappen van groente en fruit. In deze video een introductie over hoe de slowjuicer werkt.

 

Hoe gebruik ik de Versapers slowjuicer: gebruiksaanwijzing deel 1

Als je net begint met vers sap maken met de Versapers is het wel handig om wat hulp bij het opstarten te krijgen. In deze video de beginselen: hoe zet je de machine stap voor stap in elkaar en het snijden van de ingrediënten.

 

Hoe gebruik ik de Versapers slowjuicer: gebruiksaanwijzing deel 2

Je hebt je Versapers slowjuicer gemonteerd en de ingrediënten gesneden. Nu ben je klaar voor video deel 2 met de uitleg over hoe je het sap perst en continu kunt blijven persen. Tevens tips over het gebruik van zacht fruit in je slowjuicer en het tussendoor schoonspoelen.

 

Hoe gebruik ik de Versapers slowjuicer: gebruiksaanwijzing deel 3

Het zal niet je favoriete onderdeel zijn, maar wel belangrijk: Hoe maak je de Versapers schoon? In dit filmpje zie je hoe je dit in 3 minuten kan doen. En daarna genieten van het heerlijke verse groente- en fruitsap.

 

Tomatensap vergelijken, Versapers vs Sapcentrifuge vs Blender

Met het persen van vers tomatensap laat deze video zien wat de voordelen zijn van de Versapers slowjuicer ten opzichte van de sapcentrifuge en de blender.

 

Super gezond sap van groene bladgroenten

In één keer een zak spinazie opeten duurt erg lang en is niet zo smakelijk. In deze video zie je hoe de Versapers het sap van bladgroenten perst. Hierdoor krijg je wel heel makkelijk en snel alle nodige vitaminen en mineralen ervan binnen.