“De artsen stonden perplex”

Ik ben Hilligje (32), getrouwd en heb 2 kinderen van 3 jaar en 4 maanden.
Ik drink groene sap vanaf oktober 2014. Eind september 2014 toen ik 20 weken zwanger was kreeg ik het nare bericht dat ik borstkanker had. Ik moest direct starten met chemotherapie. Omdat een zwangerschap en chemotherapie het nodige van je lichaam vergen, ben ik gaan nadenken hoe ik op de juiste manier meer vitamines en mineralen binnen kon krijgen. Omdat ik van Francisca weet dat ze groente en fruit met de slowjuicer perst, heb ik direct contact opgenomen. En vanaf die tijd drink ik een flesje vers sap per dag. Voornamelijk groene groentesap. Ik heb van de chemotherapie geen enkele bijwerkingen gehad en mijn bloedwaardes waren ondanks de chemotherapie en zwangerschap uitzonderlijk goed. Zelfs na de bevalling was mijn ijzergehalte gestegen naar ongekende hoogte. De artsen stonden perplex. Ik denk dat de sapjes hier absoluut aan bijgedragen hebben. De sapjes variëren van smaak maar eigenlijk vind ik alles wel smakelijk.
Ik ben ervan overtuigd dat het erg gezond is om elke dag dit soort sappen te drinken.

“De knoop doorgehakt, we kopen er een”

Na een jaar wikken en wegen of we een slowjuicer zouden doen en wélke het zou worden vroeg een vriendin me mee naar een demonstratie van de Versapers bij Henny van ‘Sap Natuurlijk’. Ik was erg benieuwd. Henny had een tafel vol met groente en fruit klaarstaan. En een lekker kopje koffie…
Eerst kregen we een uitleg over het product. We konden alle vragen stellen die we hadden. Daarna het proeven van verschillende sapjes. Beetje wennen die groentesapjes, maar wat is daar een goede gewoonte van te maken!! Erg leuk. Dus uiteindelijk hebben wij de knoop doorgehakt en zijn voor een Versapers slowjuicer gegaan.

Met het gratis receptenboekje dat ik erbij kreeg, zal ik vast inspiratie op doen en leuke recepten vinden die mijn kinderen ook lekker vinden.
Bertine

“Eén van de leukste cadeaus wat ik heb gekregen”

Eindelijk was het dan zover…. Ik had al een hele tijd een slowjuicer op mijn verlanglijstje staan.
Met veel enthousiasme ben ik naar een slowjuicer demonstratie van Henny gegaan. Er stond een heel gezellig opgestelde tafel met allerlei soorten groente en fruit klaar. Na de uitleg van het apparaat werden en groente en fruitsapjes gemaakt die wij konden proeven. Heerlijk en wát gezond! Er werden vragen gesteld en beantwoord, uitleg en handige weetjes en tips! Een gezellig, leerzame en gezonde morgen. Ik houd van fruit- en groentesapjes! En vind gezonde voeding belangrijk. Zo’n apparaat móét je op de aanrecht hebben! Ik kreeg deze supermooie slowjuicer voor mijn verjaardag.

Ik denk dat de slowjuicer één van de betere en leukste cadeau is wat ik heb gekregen. Vanaf dag 1 gebruik ik de slowjuicer dagelijks. In een handomdraai heb ik een gezonde sap gemaakt waar wij de dag mee beginnen. Iedere week koop ik op de markt een tas met groente en fruit voor mijn sapjes. Er komen tegenwoordig groentes in huis die ik en mijn kinderen nog nooit gegeten hadden. Ik combineer citroen, gember, brandnetel en venkel ook in de sap en ze drinken het met veel plezier op.
Ik ben erg tevreden met de Versapers. Het is handig om zo extra groente en fruit binnen te krijgen op een makkelijke manier. Het is gezonder, verser én lekkerder dan de sapjes uit de supermarkt.

Doriene

“Wat was dat lekker”

Ons gezin bestaat uit vader, moeder en 4 kinderen. Onze jongste dochter is een vriendinnetje van een dochter van familie van Ettekoven. Op een gegeven moment zijn Henny en ik aan de praat geraakt over verse sappen en de slowjuicer die bij Henny op het aanrecht stond. Natuurlijk moest ik wel even een groene sap proeven en ik moest toegeven “niet te geloven wat was dat lekker”.

Mijn man kwam thuis uit zijn werk en het eerste wat ik tegen hem zei; “ik heb vanmiddag toch lekkere sap gehad met spinazie, appel en peer.” Hij keek mij zo verbaasd aan. “Spinazie, Krijg je daar sap van dan?” Nou dat wilde hij zelf weleens zien. Maar na een lekkere sap geproefd te hebben, was hij gelijk om. Wij nemen ook een slowjuicer G3. Al onze kinderen vinden het ook heerlijk.

Dat is nu ons ontbijt. Zo krijgen wij allemaal op een gezonde manier onze vitaminen binnen.

Wij hebben goede en duidelijke voorlichting over het gebruik van de slowjuicer gehad en ik begrijp nu ook dat er wel degelijk verschil zit tussen een slowjuicer en een blender. Dit is echt niet hetzelfde. Iedereen die eerst alles in de blender deden en nu in de slowjuicer, willen echt niet terug.

Henny heeft ook nog een slowjuicer demonstratie gehouden, waarbij er diezelfde avond nog 4 mensen een slowjuicer hebben gekocht. Ze zijn allemaal super tevreden!

Jentje

“Een hogere weerstand”

De groente sappen van Sap Natuurlijk smaken goed en je krijgt er een hogere weerstand van. Ik vind het zeker een aanrader om een slowjuicer te kopen en zelf verse sappen te maken. Goed voor je gezondheid, vooral wanneer je behandelingen moet ondergaan.

Familie Slager