Met onze overheerlijke slowjuicer recepten kunt u de heerlijkste variaties maken uit de Versapers slowjuicer. Vanzelfsprekend kunt u verschillende ingrediënten toevoegen om de sap nog voedzamer te maken. In onze slowjuicer recepten kunt u diverse ideeën opdoen.

Slowjuicer recepten voor groene sapjes

Groen is de kleur van de natuur en de natuur geeft ons een perfecte bron van hoge voedingswaarde en de nodige vitaminen en mineralen die ons lichaam nodig heeft om zich te verdedigen tegen vrije radicalen. Deze vrije radicalen zijn schadelijke stoffen die onze weerstand doen afnemen en die ons lichaam zwakker voor infecties en ziekten maken. Met groene sapjes uit de slowjuicer, maakt u in een handomdraai een voedzaam drankje waar uw lichaam en die van uw kinderen u dankbaar voor zijn.

Slowjuicer recepten voor gezonde sapjes

Gezonde sapjes zijn sapjes zonder toegevoegde kleurstoffen en andere kunstmatige toevoegingen om ze langer houdbaar te maken. Als u bij ons een slowjuicer koopt, krijgt u van ons gratis het Versapers recepten boek vol recepten voor gezonde sapjes. Het leuke is dat u hiermee naar hartenlust kunt combineren, zodat u kunt ontdekken welke u het lekkerst vindt.
Bekijk hieronder een paar van onze slowjuicer recepten.