Wij geven met regelmaat slowjuicer demonstraties bij ons in Rouveen of op afspraak bij de mensen thuis. Wilt u ook één van onze slowjuicer demonstraties bijwonen of wilt u zelf graag een demonstratie door ons laten verzorgen, lees dan verder en meld u aan.

Slowjuicer demonstratie op afspraak

Wij geven slowjuicer demonstraties op afspraak, waarbij de gastvrouw diverse gasten uit haar netwerk uitnodigt om bij deze slowjuicer demonstratie aanwezig te zijn. Gemiddeld zijn er 5 tot 8 gasten. De demonstraties worden vaak in de avonduren gegeven, maar dit kan op verzoek ook op een ochtend zijn.

Hoe ziet een slowjuicer demonstratie er uit?

Onder het genot van verse koffie krijgt u een gezellige en leuke avond of ochtend, waarbij wij veel informatie geven over de slowjuicer, de snijtechnieken en natuurlijk de gezondheidsvoordelen. Op het laatst laten wij de slowjuicers zien die wij verkopen en geven hierbij altijd een leuke aanbieding.

U mag zelf proeven

Natuurlijk bent u erg benieuwd hoe deze heerlijke en gezonde groente- en fruitsappen uit de slowjuicer smaken. Daarom gaat u ze zelf proeven op deze demonstratie avond. Tijdens het sap draaien leggen wij u alles uit over de technieken van de slowjuicer, zodat u precies weet hoe ze werken en waarom iedereen hier zo lovend over is. De slowjuicer is namelijk erg veelzijdig, dus wij leren u ook hoe u de pulp kunt verwerken in uw voeding. Alleen nog maar meer gezondheidsvoordelen dus!

Uw eerste sap draaien

Ook mag u zelf proberen om uw eerste verse sap met de slowjuicer te maken. Daarnaast krijgt u ook alle bijbehorende onderdelen te zien en krijgt u van ons alvast een aantal heerlijke recepten om thuis uit te proberen.

Slowjuicer demonstratie bij u thuis?

Wilt u ook graag alle mogelijkheden van een slowjuicer zelf ondervinden en lijkt het u leuk om een slowjuicer demonstratie bij u thuis te houden? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Aanmelden slowjuicer demonstratie

Wilt u één van de bovenste demonstraties bijwonen of wilt u zelf een slowjuicer demonstratie geven? Meld u dan hier aan.

Aanmelden