Gebrek aan energie?

Veel mensen ervaren dagelijks een gevoel van lusteloosheid en gebrek aan energie. Vaak leggen mensen hierbij geen verband met hun voedingspatroon en levensstijl. Vanuit onze eigen ervaring zijn wij ervan overtuigd dat het drinken van verse sappen bijdraagt aan een algehele boost van uw gezondheid en energie.

Gezonde sappen voor verbetering van lichaamsfuncties

Uit eigen onderzoek onder een groep mensen die onze verse sappen hebben uitgeprobeerd, bleek dat zij aanmerkelijke verbeteringen in hun bloedwaardes bespeurden. Niet voor niets is het een trend geworden om smoothies, superfood en veel verse groente en fruit te eten. Juist om de inname van groenten en fruit te vergemakkelijken, is de slowjuicer een ware aanvulling in uw keuken!

Uw kinderen zijn ook geen groente eters?

Dan bent u echt niet de enige ouder die vaak verzucht hoe zij meer groente bij hun kinderen naar binnen krijgen. Veel kinderen houden niet groente en dit kan uitmonden in een dagelijks gevecht aan tafel om de benodigde vitaminen en mineralen tot hen te nemen. Hoe kunt u dit oplossen?
Met de slowjuicer heeft u de oplossing

Voor dit soort moeilijke groente eters is de slowjuicer dé oplossing om toch dagelijks de hoognodige voedingsstoffen binnen te krijgen. Juist omdat u groente en fruit goed kunt combineren. Met ons slowjuicer receptenboek is er altijd een recept dat uw kinderen het lekkerste vinden. Leuk om de komende tijd mee te variëren.

Met de handige sapflesjes kunt u vers geperst sap mee naar uw werk nemen. Of handig voor onderweg, op school of na het sporten. Weg met die suikerhoudende en calorierijke drankjes. Neem gewoon uw eigen vers geperste sap mee!

U of uw kinderen ontbijten nauwelijks of niet?

Heeft u zelf ’s morgens geen tijd om te ontbijten of heeft u een kind dat geen brood naar binnen krijgt? Is het zo dat u zelf, uw partner en kinderen elke ochtend haastig naar school of werk moeten? Ook hier biedt de slowjuicer de meest gezonde voedingsontbijt! U hoeft de ontbijttafel er niet eens voor te dekken, dus tel uit uw tijdswinst. Desgewenst doet er nog wat superfood of granen en bij en klaar is uw superontbijt!

Na zo’n heerlijke vers geperste vruchtensap of combinatie met groente, krijgen uw kinderen gelijk een energieboost, zodat dit ook de schoolprestaties bevordert. Indien u daarnaast ook nog een appel, banaan of gezonde snack in de schooltas doet, is uw kind klaar voor de dag!

Kijk snel bij onze webshop en bestel vandaag nog uw eigen slowjuicer!

Ga naar onze slowjuicers

Geef u zelf en uw kinderen ook de beste energieboost met verse groente- en fruitsappen uit de slowjuicer

Voedingsadvies

Wilt u weten hoe uw gezondheid ervoor staat?
Kijk dan eens op Body in Beeld. Bij Body in Beeld neemt u letterlijk een kijkje in uw lichaam. In 8 minuten wordt uw lichaam doorgemeten. Aan de hand van de meting krijgt u inzicht in uw gezondheidsproblemen.
Aan de hand van de meting kan een behandeling worden gegeven, die de disbalansen in uw lichaam behandeld, zodat uw lichaam zich kan herstellen.
Tevens ontvangt u advies hoe u zelf met uw voeding uw gezondheid kunt verbeteren.

Tarwegras

Bent u op zoek naar Tarwegras? Sap Natuurlijk verkoopt tevens cupjes tarwegras. Neem contact op voor meer informatie.