Gezonde sappen

Gezonde sappen zijn verse sappen van groente en/of fruit die bij voorkeur met een slowjuicer zijn gemaakt. Inmiddels kunt u bij de supermarkt ook diverse verse sappen kopen, maar ongetwijfeld komen die niet uit een slowjuicer en weet u ook niet welke kunstmatige smaakmakers of conserveringsmiddelen er aan toegevoegd worden. Hoe langer verse sappen in de koeling worden bewaard, hoe sneller de vitaminen afnemen, waardoor de werkelijke voedingswaarde een stuk minder is dan gezonde sappen met een slowjuicer.

Wat zijn gezonde sappen?

Om zeker te weten dat uw sap echt vers en gezond is, kunt u deze het beste zelf maken. Met een Versapers slowjuicer is dit super gemakkelijk en blijven alle belangrijke voedingswaarde, vitaminen en mineralen behouden. Gezonde sapjes maakt u dus gewoon thuis en kunt u hier naar hartenlust mee variëren. Gezonde sappen hebben geen kunstmatige toevoegingen en zijn beperkt houdbaar.

Gezonde sapjes als ontbijt

Gezonde sapjes als ontbijt is de beste manier om uw dag en die van uw kinderen te laten beginnen. Veel volwassen en kinderen hebben ’s ochtends weinig tijd en zin om uitgebreid te ontbijten en wat is er dan gezonder dan een vers geperste sap uit een slowjuicer? Gezonde sapjes zijn een bron van vitaminen die opgroeiende kinderen nodig hebben om goed te kunnen presteren. Gun u zelf en uw kinderen dus de meest gezonde sapjes als ontbijt en dan weet u zeker dat u ze de beste start van de dag geeft.

Gezonde sapjes bij de lunch

Natuurlijk kunt op elk gewenst moment van de dag gezonde slowjuicer sapjes maken. Ook voor bij de lunch of serveer de sapjes aan vrienden en familie die graag willen weten hoe deze gezonde sapjes smaken.

De voordelen van gezonde sappen

• Heerlijk te combineren met seizoen fruit en groente
• Te combineren met superfood en extra ingrediënten
• De zekerheid van vers sap naar eigen smaak gemaakt
• Geeft een boost aan uw energiepeil
• Vergroot uw weerstand
• Snel en makkelijk te bereiden

Meer weten over gezonde sappen?

Sap Natuurlijk staat altijd open voor uw vragen en wij geven gratis advies over de waarde van gezonde sappen met de slowjuicer.