De nieuwe Versapers 4G Emotion slowjuicer

We hadden hem al aangekondigd… de allernieuwste Versapers 4G Emotion slowjuicer. Over twee weken verwachten we hem in Nederland en kunt u deze prachtige juicer in het assortiment opnemen! Kortom: de hoogste tijd om u te informeren over de details.

Op de foto’s kunt u al zien hoe mooi het nieuwe model is. Het betreft dan ook een revolutionair nieuw design met zachte ronde vormen, leverbaar in de kleuren Snow White en Silver. Ook het binnenwerk is beduidend anders dan de bestaande Versapers slowjuicers.

  • Vernieuwde persschroef: de Versapers 4G is voorzien van een vernieuwde persschroef met twee snijvlakken. Mq5wt_Versaperslarge10_1et meer precisie zorgt deze voor een nog hoger rendement. Concreet betekent dit: pulpvrij sap en drogere pulp!
  • Lager toerental: bovendien is het toerental van deze Versapers 4G, met 43 toeren per minuut, significant lager dan de meeste bestaande slowjuicers (70+ toeren per minuut).
  • Nog eenvoudiger schoon te maken: een gladde afwerking met minder randjes en een grotere pulp/sap opening maken het schoonmaken van de slowjuicer nog eenvoudiger.
  • Groter persvat: het persvat van de 4G is met 500 ml fors groter dan bij de vorige modellen (300 ml).
  • Accessoires: zowel de fijne als de grove zeef van de Versapers 4G zijn opnieuw ontworpen en gemaakt van het sterkere Ultem.q5wt_Versaperslarge2
  • 100% BPA vrij: alle onderdelen van de machine die met het sap in aanraking komen zijn van 100% BPA vrij kunststof.

Prijsinformatie

De winkelverkoopprijs van de Versapers Emotion 4G in Snow White of Silver is € 469,00 (inclusief grove zeef, kannenset, schoonmaaksetje, receptenboekje). Meer informatie over de nieuwe 4G modellen vindt u op onze website.

Bestellen & levertijden

De 4G is vanaf vandaag te bestellen. De eerste levering (onder voorbehoud) vindt plaats op 1 september 2015.

Introductie actie

q5wt_ZK107DuoPopMakerApreview_1Ter gelegenheid van de lancering van deze nieuwste Versapers 4G Slowjuicer, ontvangt de klant een Gratis Zoku Quick Pop Maker Duo ijsjesmaker t.w.v. € 47,50. Na 1 nacht in de vriezer is de Zoku Quick Pop Maker klaar om binnen 10 minuten twee ijsjes te maken van vers vruchtensap en stukjes fruit in verschillende smaakcombinaties. Dit is het ideale accessoire voor bij de Versapers.

Let op: de ZOKU’s worden automatisch meegeleverd met de Versapers 4G. Het betreft hierbij de kleur wit met groene rand (zie foto) of een andere kleur indien niet beschikbaar. De actie loopt t/m 30 september 2015, zolang de voorraad strekt. De ZOKU is niet inwisselbaar voor andere producten, korting of geld.

Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Dank voor uw enthousiasme, hulp en ondersteuning. Ik wens u een uitstekende start van het nieuwe seizoen toe!