De groene trend in gezondheid

Wat zijn wij met zijn allen toch bezig met de groene trend in gezondheid. We maken smoothies, proberen elke dag vers fruit en groente binnen te krijgen en ook zijn superfoods en raw food helemaal trendy. In hoeverre kunt en wilt u hieraan meedoen? Is hetgeen wat de natuur ons geeft niet genoeg om gezond te blijven? Ja en nee…
Doet u mee aan de groene trend?

Wellicht denkt u nog steeds dat een appel of sinaasappel per dag genoeg is om uw gezondheid en fitheid op peil te houden. Maar hoeveel mensen eten er twee stuks fruit per dag of in het ergste geval slechts een enkele keer per week? Over onze kinderen nog maar niet te spreken. Natuurlijk hoeft u niet gelijk de deur uit om een grote voorraad raw food of superfood in te slaan. Om mee te doen met de groene trend is het drinken van verse sappen al het beste wat u uw lichaam kunt geven.

Hoe ziet uw levensstijl er uit?

Heeft u uw levensstijl wel eens goed onder de loep genomen? Rookt u, drinkt u regelmatig alcohol en schiet gezond eten er nog wel eens bij in? Troost u, u bent niet de enige. Echter, zeker als u ouder wordt of een druk en gehaast leven leidt, kunt u zich snel moe voelen, weinig energie om nog te gaan sporten en bent u blij als u ’s avonds kunt gaan zitten. Misschien is die groene trend zo gek nog niet om een boost aan uw gezondheid te geven.

Hoe doe ik mee aan de groene trend?

Dat hoeft helemaal niet zo ingewikkeld, duur en moeilijk te zijn als u denkt. Laten we eens nadenken hoe u en uw kinderen de dag zo goed mogelijk kunnen beginnen. Om het u zo makkelijk mogelijk te maken adviseren wij om verse groente- en fruitsappen te gaan drinken. Dat is helemaal niet ingewikkeld en een voorraadje vers fruit en groente inslaan is zo gebeurd.
Dus met vers sap drinken doe ik mee aan de groene trend? Wij zeggen: “dan bent u zeker op de goede weg”.

Want verandert er bij het drinken van verse sappen?

Vanuit onze kennis en ervaring met de groene trend en het drinken van verse fruitsappen en groentesappen, hebben wij al veel mensen zien veranderen van bankhangers naar energieke mensen die een hogere weerstand hebben gekregen en die fris en opgewekt de dag beginnen. Zou u zelf deze energie ook niet door uw lichaam willen voelen stromen? Door onze eigen ervaringen met verse sappen uit de slowjuicer, kunnen verkoudheden zelfs tot verleden tijd behoren, vermindert uw moeheid en kunnen zelfs bepaalde ziektes en griepjes voorkomen worden.

Wat kan ik nu het beste doen?

Lees gerust meer informatie op onze website en ga naar onze pagina Gezondheid en voeding om uw ogen te openen voor de groene trend.